söndag 8 februari 2009

Vitmålad natur...

Buxbom Hagtorn Trollstig
Härligt uthus tyvärr inte mitt.
Söndag en vilodag... Hos oss har byggnationen av vår övervåning fortsatt svärfar har troget varit här. Har inga fina kort att visa ifrån det projektet än. Så istället visar jag lite bilder i från vår trädgård som nu står klädd i vitt.
Tog en långpromenad på em med min kompis Helene som har bloggen "Hagagård". Vi passade på att fota lite naturbilder när det är så vackert ute. Solen kikade på oss i ca 15 min härligt!
Har också startat upp ett litet målerijobb jag har börjat målat ett litet skåp typ komod som ska stå på N.As sängsida. Jag tycker om att bevara gamla saker den här är i från min farmor och farfar och jag har haft den sedan jag var 19 år och flyttade till min första lägenhet, i Uppsala.
Visar den längre fram, den blir naturligtvis bli vit och få nya knoppar.
Nu ska jag njut av söndag kvällen och ladda batterierna inför veckan. Jag kikar nog in i någon blogg för att låta mig inspireras och få mer energi.
Kram till Er !
:) Lotta!

2 kommentarer:

 1. Hej igen!
  Var nyss inne och skrev till kompisar i facebook. Kikade in här igen. Du hade lagt in nya bilder, kanonfina:) Vore kul att ses någon dag, promenad med fika kanske...
  Hör gärna av dig när du kan, jag kan ju för det mesta. Go natt, Susanne

  SvaraRadera
 2. Hej på dig bloggerskan! Jag är lite nyfiken på vart den där trollstigen leder?Fina bilder..
  Nu väntar jag på glass receptet!:)Helén

  SvaraRadera