måndag 23 februari 2009

Tankar från ett kök!

Hej på Er!
Helgen har jag mest tillbringat i mitt kök. Jag har fixat och grejat för att N.A fyller år! Nu börjar det bli många år... men så är livet det är bara att njuta vidare och vara NÖJD! På något sätt går åren bara fortare och fortare... kan det vara ett åldertecken?
Till något annat lite roligare det får bli lite om mitt kök. Ska det va roligt...?Ja ja... Jag har i varje fall ett ganska litet kök men det är praktiskt, är riktigt nöjd med planeringen. Vi har valt att ha en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för att lufta upp lite så att säga...
Vi har haft gäster både lördag och söndag och vi har haft det gööör trevligt! Ätit god mat ja, jag blev riktigt nöjd med det som jag lagade i lördags, och det är det inte alltid man blir. Jag är ofta lite spontan av mig och provar något nytt när jag har gäster... riskfyllt men spännande.
I söndags var det lite mer kvällsfika med räkmacka och tårta tillsammans med några goa vänner. Diskussionerna hamnade sedan på att blogga, varför blogga? Några ställer sig frågan! Ja en del stör sig liite... men vem bryr sig! Så jag bloggar vidare...
Ha en bra dag kramisar/Lotta!

3 kommentarer:

 1. Jag har också tänkt på det här med bloggande. För vems skull gör man det egentligen, innerst inne? från början tänkte jag att det endast var för min egen skull, att "skapa" något och kanske få någon respons på det man gör... Framförallt tycker jag det är rätt skoj att fotografera och publicera dessa bilder, så precis som du, jag fortsätter att blogga!
  Ha en bra vecka!

  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Visst ska du blogga vidare. Kan man delge världen något så ska man det. Du visar både vackra bilder och tankar så varför inte. Det är inte alla som kan det och dom har också svårt att förstå varför man ska.

  jaja... blogga på du gumman.

  Hälsa N.A och säg grattis.

  ha en fin dag också. kram

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att det är roligt att ta del av andras liv och tankar, det får en att fundera kring olika ämnen själv. Sedan tycker jag att det är kul att dela med sig av vackra bilder och inredningstips. Det är ett stort intresse för mig.Funderar själv på att öppna en blogg. Ha det gott KRAM från Åsa N E.

  SvaraRadera