lördag 21 februari 2009

Livsglädje!!!

Hittade dessa lekfulla bilder i kameran i dag. Kunnde inte låta bli att lägga in dem på min blogg. Det är min dotter "I" och hennes kompis som fotade dessa härliga bilder igår och visst förmedlar de livsglädje och lek.
Med dessa bilder vill jag säga att våga plocka fram "barnet" som finns i dig och ha en rolig , lördag kväll det sägs ju... att ett gott skratt förlänger livet...!
Kram/Lotta!

5 kommentarer:

 1. Hejsan! Underbara kort! Håller med, vad härligt det är att flamsa och tramsa och framförallt att skratta. Jag och min familj har idag hoppat hopprep inne till musik, kul!Ha det gott kramar från Åsa N E

  SvaraRadera
 2. Hej älskade vän! Vad roligt dt är att titta på alla bilderna och höra din röst i orden. Just nu sitter jag och gör en animerad film som ska vara vinjett till mina andra filmer - som en inledning liksom. Kika gärna in hos mig på bloggen och lägg kommentarer du med.
  Det gör att vi kommer närmre varandra tills vi ses i vår. Jag skickar din adress till Lisa också. Hennes bloggadress är:
  http://lenalisa.blogspot.com

  många kramar från Pyrra

  SvaraRadera
 3. http://pyrra.blogspot.com


  Det är min adress :)

  SvaraRadera
 4. Hej på dig!
  Fina bilder som valigt och du har verkligen blivit inspirerad av att blogga. Vi har också haft kalas för Janne och varit på kalas under helgen. Har du tagit ledigt under lovet? Vi kanske kan få till en träff?
  Ha det gott och fortsätt att fånga dagen!
  Det försöker jag att göra...
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga bilder med så mycket glädje...
  Svartvita bilder är så fint tycker jag.
  Ser fram emot din hylla med spjälor..

  Kram Maria

  SvaraRadera