tisdag 20 november 2012

Maria Åkerberg


Hej!
Nu har jag köpt nya hudvårdsprodukter.
Jag har valt dessa för att
Maria Åkerbergs produkter är ett svenskt ekologiskt hudvårdsmärke.

Vetskapen om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår miljö är grunden och drivkraften bakom företaget Dermanord som producerar märket Maria Åkerberg.
 Målet är helt naturliga produkter med 100% ekologiskt innehåll. Alla produkter tillverkas i Sverige men råvarorna kan vara hämtade från hela världen. Alla råvaror är ekologiska.


 Miljömedvetenhet
Maria Åkerberg har miljövänliga förpackningar och miljövänliga innehåll. All plast kan komposteras men även återvinnas och förbrännas. Vid förbränning av förpackningarna bildas enbart koldioxid och vatten, som när vi andas. Dermanord är anslutna till REPA och SGÅ. Majoriteten av förpackningar tillverkas 5 mil från fabriken i Frillesås, man försöker alltid arbeta så lokalt det går. Då flaskorna levereras tas samtidigt tomma kartonger tillbaka och återanvänds. Själva flaskorna tillverkas av återvinningsbar plast. Så glöm inte att lämna dina flaskor till återvinning när de är slut.Jag tycker att det är viktigt att använda bra produkter, som är bra både för en själv och för miljön. Har inte provat dessa tidigare så det ska bli spännande. 

Kram Lotta

3 kommentarer:

 1. Du är att goo du Lotta som tänker så fint på vår miljö.Produkterna är säkert sköna att använda. Vad kul att ni pysslar igen, ni gör ju så fina saker. Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 2. Åh, blir spännande att höra vad du tycker om dem. Var går det att köpa? Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Spännande, var hittade du dem? Har aldrig hört talas om detta märke.
  Igår kväll pysslade jag vidare, vi kan väl höras i kväll:-)
  Kram kram Susanne

  SvaraRadera