lördag 7 mars 2009

Garderober

Hej på Er!
I vårt lilla hus var det dåligt med garderober när vi flyttade in 1996 ja i stort sett tror jag att det var två. Det var inte lätt för oss, vi var två vuxna och två barn, som skulle samsas om detta utrymme.
Vårt hus är litet och det har i stort sett krävt helt ny planering och renovering överallt i från källare, vattenledningar, rör, el, väggar tak både ute och inne mm listan skulle kunna göras lång.
Men nu till garderob frågan.?!
Vi funderade och gnuggade våra geni knölar på hur vi skulle angripa detta "lilla men stora projekt vi hade dragit på oss" Vi bestämde oss för att bygga egna garderober.
Garderoben på de översta bilderna är platsbyggda i vårt sovrum. På garderoben hänger en klänning som jag shoppade i Stockholm den ska jag ha på mig i kväll når jag ska på "Vårfest"... ska bli kul.
På nedersta bilden visar jag vår garderob som vi har byggt i vår hall där förvarar vi jackor och skor.
Ha en bra lördag!
Kram/Lotta!

3 kommentarer:

 1. Hej kompis!Klänningen såg jätte fin ut!!
  Ha det så bra på festen..Parta loss riktigt!!
  Själv ska jag måla vidare på kläd -skåpet som vi ska ha i sov rummet..Sen blir det en binge popcorn& melodifestival..Kram:)Helén

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag gillar era smarta lösningar vad gäller förvaring. Jag fastnade särskilt för garderoben i hallen . Fint med linnetyget och de två hjärtan som pryder sött. Tack för igår! Vi dansade loss riktigt ordentligt. Kul! Det var bra ordnat, bra mat, musik. Ha det så bra och ha en skön söndag. Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Du var såå fin i klännigen igår och kul var det...
  Garderoben i hallen är så fin med glasdörrar och linnetyg. Det är fint och gammaldags...
  Kramis Susanne

  SvaraRadera