torsdag 19 mars 2009

Änglar finns...

Tack snälla svärfar för att du finns, och att du troget kommer varje dag och jobbar på vårt blivande allrum.
Nu är isoleingen på plats, värmerör och el är dragen. Dags att börja sätta skivor. Här ska bli vitmålad råspont i taket (brädorna målas i vårt vardagsrum just nu ) Kul, nej det kan jag inte säga precis...
Vitmålat trägolv och en ljus tapet, någon från Sandberg kanske. Vi har kommit en bit närmare målet... hi hi.
I morgon fredag såå gött det ska bli, Här i huset i röran blir det lite tjejmys och vin.
Kram till Er!

8 kommentarer:

 1. Hej vännen! Tack för att du kom på tjejkvällen igår. Vi blev många som handlade, pratade och fikade. Jag var allt trött när allt var över.
  Ikväll var vi på filmen: Män som hatar kvinnor några tjejer från jobbet.(Kanonbra!!!) Bonnier utbildning bjöd och visade lite reklam för nytt material. Vinprovning för dig i morgon och jag har mitt på lördag. Ska bli trevligt!
  Ha det gott!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Kom på att jag ville skriva lite om eran renovering. Vad fint det verkar bli och öppet och stort. Ni måste vara väldigt tacksamma att svärfar kommer och hjälper till så mycket. Han är guld värd! Jag kan sakna min pappa när det gäller olika saker i livet.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Härligt med en sådan svärfar! Jag önskar att vi också hade en liten gårdstomte som kunde knata omkring och spika lite här och där... Renovering av gamla hus tar ju sin tid. Men fint blir det. Lycka till med alla projekt! Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Hej Lotta! Det kommer att bli hur fint som helst, det ser jag nog. Gud så skönt det måste vara att få så mycket hjälp med ett sådant stort projekt. Vi ses ikväll. Kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Det kommer bli jättefint när allt är klart! Ha en fin dag, kram Sofia

  SvaraRadera
 6. Det kommer att bli jätefint såklart. Ska ni behålla tegelväggen i "råformat? Den är fin.

  I dag ska jag fortsätta mitt jobb här vid datorn. I morgon jobba lite på macken och sen ska vi ha ett par på middag på kvällen. På söndag ska jag till Göteborg och springa ett litet seedninslopp inför Göteborgsvarvet i maj. Fullt ös som vanligt.

  Har du kollat in någon Skånehelg? Vad sägs om Kristihimmelsfärdhelgen. Den är både lång och säkert varm. Då kan vi ta långa strandpromenader.

  Ha en fin dag. kram Py

  SvaraRadera
 7. Hej! Vilken underbar svärfar du har som hjälper till att fixa ert allrum!!

  Låter jättesnyggt med vit råspont i taket o en ljus (Sandberg?) tapet på väggarna:)

  Blir spännande att se när det är klart sen!

  Ha en härlig helg,
  kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Tack för din goa kommentar på min blogg. Jag blir så glad! Att börja blogga är för tillfället det roligaste jag vet. Man "träffar" så många trevliga människor och man får så mycket inspiration till att skapa egna ideér.
  Kram Maria

  SvaraRadera