torsdag 23 april 2009

Beatrice Potter

...Lite nostalgisk kan man bli när man tittar i garderoben och ser den här söta Beatrice Potter klänningen. Den hade min "lilla I" när hon var fyra månader. Det var svärmor som köpte den i London på en Beatrice Potter butik.
Nu ska den få hänga framme och pryda vårt sovrum... Oj vad tiden flyger fram, barnen blir stora väääldigt fort. Nu får man sitta och titta på bilder och drömma sig tillbaka emellanåt.
Allt har sin tid... Det är härligt med stora barn också!!
Nej, nu ska jag pyssla med att sy hissgardiner till "lilla I´s" rum och måla skrivbordet en sista gång... hoppas jag. Sedan återstår att hitta beslag som passar. Ska visa Er när det är klart...
Ha en härlig kväll i solen!
♥Kram/Lotta♥

14 kommentarer:

  1. Antar att det är just så, att det blir stora snabbt... även om det inte känns så när man är mitt i det.

    När mina grabbar var bebisar kunde jag knappt bärga mig innan de kom till nästa utvecklingsstadie, innan de kunde ditten eller datten. Men nu, nu vill jag att dottern ska dra ut på varje stadie, att hon inte ska växa för fort.

    SvaraRadera
  2. Åh den var ju bara för söt och passade lilla I perfekt förstår jag. Vad du grejar och donar Lotta. Ska bli roligt att se skrivbordet vitt och med nya beslag. Kram vännen

    SvaraRadera
  3. Vilken söt klänning. Vissa barnsaker och kläder kan man bara inte göra sig av med. Tiden då barnen är små passerar allt för fort! Tycker det var nyss som vi fick vår yngsta, och snart är hon 2 år... Kram Stina

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Ja, tiden går så fort. Jag kan inte fatta att mina barn inte är bebisar längre... Man blir lite vemodig när man tänker på det, ibland. Men som du säger, alla åldrar har sin charm.
    Vilket jättevackert skrivbord din dotter ska få!! Kommer att bli jättefint vitt. Jag gillar enkla, smala, gamla ringbeslag. Jag visar såna på min blogg, om du kollar på Hall, tror jag. Eller Om-målat.
    Tack för dina gulliga kommentarer! Tycker du att jag ger dig energi!? Vad glad jag blir i så fall!
    Hoppas morotskakan blev bra...
    Kram Anna
    Kram Anna

    SvaraRadera
  5. Åh vad fin! Det är jättekul att ha såna betydelsefulla kläder hänga framme, det är roligt för barnen med.

    Ha det bra!
    Kram l-l

    SvaraRadera
  6. Åhh vilken söt liten klänning, det går såå fort, min dotter är 14år iår, det var inte längesen vi hon satt i sandlådan o lekte, hihi. Kram Sofia

    SvaraRadera
  7. Så rara broderier på klänningen.
    Kram Petra

    SvaraRadera
  8. Gud vad gulligt! Visst är det kul att ha haft en liten dotter som man kunde ha så fina klänningar på. Nu vill de bestämma allt själva...Jag undrar var jag kan ha klänningar som jag sydde till E när hon var liten?
    Blommorna jag fick av er är jättefina.
    Ha en underbar helg i solen!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  9. Ahhh den är helt ljuvligt fin!!

    Kram Gunilla i Singapore

    SvaraRadera
  10. Kn bara hålla med..barnen växer så det knakar.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  11. Vilken härlig klänning. Tycker väldigt mycket om B. Potter. Visst växer dom fort och det stämmer små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer....

    Kram Anne

    SvaraRadera
  12. Vilket fint skrivbord su har som du ska måla om! Är i ommålartagen jag med, fast först måste här skrapas färg och slipas... pust, underarbete är inte kul..
    Hoppas att du har en solig och varm helg!

    SvaraRadera
  13. hej lotta o tack för besöket inne hos mig!
    visst är det roligt också med stora barn, men också bekymmersamt, inte minst när de börjar köra bil eller resa till fjärran land utan mammas vakande öga med sig :)
    ha en trevlig lördagskväll!
    kram
    ingela

    SvaraRadera
  14. Hej Lotta!
    Vilken söt klänning!

    Ska bli så spännande att se det fina skrivbordet omgjort sen!!

    Ha en skön söndag,
    kraam Jenny

    SvaraRadera