söndag 19 april 2009

I arbetstagen...

På Österled har vi haft en arbetshelg ute i trädgården. Vädret har varit perfekt, jag har bla krattat och rensat. Det blev två turer till tippen för sambon, skönt att bli av med allt skräp på en gång!
Det här skrivbordet står i min dotterns rum. Det har jag haft i min ägo i många år!!! I dag har jag dragit igång att måla det naturligtvis vitt!!! Skrivbordet behöver nya beslag, ska se om jag kan hitta några fina. Funderar på att kika in till Barolinen som "Vita nyanser tipsar om på sin blogg. Visar Er sedan när skrivbordet är klart och på plats:)
Har också varit i skapartagen, tog några gamla tegelstenar som jag hade liggande och gjorde en bänk, som nu står vid vår entré.
ställde dit några lerkrukor, som jag fyllde med några små söta Penséer. Vips klart, skönt med snabba projekt ibland. Här i huset brukar det för det mesta ta lite tid enligt mig!!! Sambon kanske har en annan uppfattning...
Måste visa Er! Var till loppiset en dag förra veckan och gjorde ett fynd enligt mig... Fyra stolar helt stabila, lite lagomt slitna av väder och vind. 150 pix! Dynorna hade jag sedan förut och de passade perfekt!!!
Lite lyx har vi också hunnit med denna helg! Vi har varit bortbjudna på god mat och gott vin i mysig hemamiljö. Tack snälla Katta och Tomas för en god och trevlig lördag kväll!
Tack för alla goa kommentarer och all den energi ni där ute i Bloggvärlden ger mig!
Kram/Lotta!

12 kommentarer:

 1. Hej Gumman!
  Fina bilder som vanligt. De stolarna liknar dem vi köpte. Inte riktigt lika men nästan. Kul!

  kram på dig

  SvaraRadera
 2. Hej svejs!
  Snygga stolar och vilket fynd!!!
  Du, ja har två amerika stolar dom är underbara.Våran vaktmästare på jobbet gör dom men ja har målat dom. Fin bänk,man får verkligen tips o ideér av alla härliga bloggare
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jag har också fotat blåsippor i dag! De är såå fina! Vilken fin bänk du gjorde. Enkel och vacker. Ja, det är skönt med projekt som blir klara på en gång... Stolarna var ju ett verkligt fynd. Det är ju inte alltid som man tycker riktigt lite som ens kära... Min man har just skaffat en ny ögonsten... En ny traktorgrävare. Jag ser inte skillnaden på den gamla och den nya vilken han inte kan förstå. Men jag är ju inte ett dugg intresserad av maskiner... Jo förresten, köksmaskiner... Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att pyssla i trädgården och få det fint. Vi gjorde ett röj förra helgen. Den här helgen åkte vi bort i stället...skönt!
  Mysig bänk, har också tegelstenar som jag brukar ställa krukor på. Var du på Fyndboa och hittade stolarna? Kanonfynd! Vi har liknande.
  Visst får man många idéer av alla bloggare, kul!
  Ha det gott så ses vi på tisdag.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 5. Men gud vad billigt för stolarna..jag målar mina möbler vita i år..de går på sista året nu..
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Hej Lotta!
  Vilket ljuvligt skrivbord (jag är speciellt svag för skrivbord, hihi) !! Kommer bli jättefint vitt och med nya beslag:)
  Det väntar jag med spänning på att se på bloggen!

  Vilket fynd att hitta så fina stolar för så lite pengar, grattis!!

  Ha en jättebra dag,
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Hej!Är folk tokiga som som gör sig av med så fina och bra stolar? Det är bara att gratulera till loppisfynden! Låter som om du har haft en trevlig helg. Ha det så bra vännen! Den 30 maj skulle vi ha vinprovning och mat hos mig. Kramen Åsa

  SvaraRadera
 8. hej igen!
  ska kontakta vaktmästaren o höra om han har några
  stolar för försäljning,det brukar han ha. Hör av mig igen Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Skrivbordet kommer bli kanonfint med en liten makeover från dig:-) Kul o se resultatet sen:-) Kram Sofia

  SvaraRadera
 10. Det ska bli spännande att få se ditt skrivbord med lite vit färg. Det kommer verkligen att bli jättefint! Tack för din goa kommentar hos mig!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 11. Vad roligt att se din blogg, jag undrar om du inte skulle ta och måla pumpen grön. Det skulle vara ännu finare...
  Ni har det fint i er stuga, det skulle vara roligt att komma dit igen. Kanske en tjejhelg på tre?
  Kram G

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Du har en mycket fin blogg och fina bilder med ett upplägg som blir roligt och lätt att läsa.
  Som du vet så tycker jag att ni har det jätte fint. Du har en fingertopps känsla som gör att det blir ditt eget verk när du skapar och samtidigt så rätt i tiden. Eran levande trädgård tycker jag mycket om,den bjuder in till alla årstiderna.
  Hade´Gott!
  Många kramar
  Katharina

  SvaraRadera