söndag 26 juli 2009

Hej igen!!!

Nu har jag haft semester och mest njutit av ledigheten och allt det vackra som finns runt omkring oss. Vi har tillbringat 3 veckor i vår stuga Västbris. När vi är där försöker vi i första hand att fånga dagen och vara så mycket vid havet som möjligt. Vi tar det lugnt och försöker släppa alla måsten. Vi prioriterar att bara vara och ta dagen som den kommer... Vilket ibland kan vara ganska så svårt när man samtidigt har idèer och vill så mycket:) Lite arbete blir det alltid ändå och det tycker vi är roligt bara att man håller det på en lagom nivå så att man inte känner sig stressad. På bilden som jag visar håller N och svärfar på att sätta in nya fönster i köket och gästrummet. Det var ett måste i och med att de andra var i mycket dåligt skick. Vi valde att sätta in fönster med spröjs vilket gjorde att vi förändrade utseendet på stugan, vi blev nöjda. Visar lite innefrån stugan köket och innanför har vi gästrummet. Som fick sig en liten omgång denna sommar. Jag målade taket och sängen vit. Köpte också lite nytt tyg i ljusblårutigt och sydde nya hissgardiner och lite förhängen till sängen. Vi tapetserade om där för ca 8 år sedan tapeten är vit och blårandig den får hänga med ett tag till tänkte jag.
En dag gjorde vi en utflykt till Bassholmen det är ett jättefint naturreservat. Där kan man bo i det fina huset jag visar det är ett vandrarhem. Mysigt är att det går hästar fritt där på sommarbete, man flottar över hästarna, (bara hingstar faktiskt) någon gång i maj på flottar dit. Där finns också får som går fritt och betar. Bassholmen är väl värt ett besök tycker jag... speciellt för Er som gillar vacker natur.
Naturligvis har det blivit en del salta bad speciellt för Ida som är en riktig fisk i vattnet. Det blev väl något dopp för mig med, tyvärr är jag en badkruka. Måste träna upp mig lite mer där "ler" gör nog mina vänner med och instämmer:)
Nu lider min semester emot de sista timmarna börjar nämligen på att jobba i morgon. Jag är nöjd! Vi hade turen att få med de två finaste veckorna på vår semester. Hoppas nu bara att vi får några riktigt varma och sköna dagar till denna sommar.
Själv ska jag fortsätta att njuta och dona lite här hemma i några veckor och naturligtvis kika runt hos Er andra, ska bli spännande. Efter en tids uppehåll ifrån bloggandet har jag nu
"lite abstinens"...
Ha en fortsatt härlig sommar och njut av varje dag!!!
Kram/Lotta!

7 kommentarer:

  1. Hej! Kul att du är tillbaka och vilka härliga och somriga bilder du visar!!:-) Ha en fin dag imorgon, kraam Sofia

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder! Mysigt med förhänge på våningssängen! Kram Stina

    SvaraRadera
  3. Hejsan
    Vilka underbara sommarbilder Du visar från havet.
    Jag hoppas också verkligen på några fina dagar nu framöver.
    Fint Du gjort i Er stuga. Fint blårutigt tyg.
    Kram
    Kicki

    SvaraRadera
  4. Hej Lotta!
    Kul att du är tillbaka i bloggvärlden:)

    Vilken mysig stuga ni har! Gillar den vackra lampan ni har där i köket, precis min stil!

    Ha en bra arbetsvecka,
    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  5. Hej, äntligen är du tillbaka i bloggvärlden! Jag har saknat dina inlägg.

    Vilken mysig stuga ni verkar ha! Ser välkomnande ut!

    Ha en skön vecka, kram Linda

    SvaraRadera
  6. Stugan blev jättefin med de nya fönstren. Förstår att ni är nöjda. Är så kul att se era små projekt. :) Var nog flera år sedan jag var inne i stugan så kul att utvecklingarna...

    Nu har jag bara en vecka kvar innan det är dags för mig att bege mig till jobbet igen. Veckorna har gått alldeles för fort tyvärr. Får hoppas på en fin höst!

    Ha det så gott och hälsa alla! Kram Catrin

    SvaraRadera
  7. Hej min vän!
    Kul att du är hemma igen...även i bloggvärlden.
    Ni har det så härligt i er stuga, synd att vi inte fick till det i sommar heller. Annars hade jag gärna kommit på ett besök.
    Vi ses någon dag!
    Kram Susanne

    SvaraRadera