söndag 31 maj 2009

En fin Pingsthelg♥ ♥ ♥

Hej allihopa! Vilken otroligt fin helg vi har haft. Här på Österled har vi smågrejat lite, Niklas har fortsatt med vår plattgång, så den är snart klar nu. Återstår att lägga till lite extra stora stenar runt rabatten och plantera lite mer blommor. Det ska blir mer rosor "Fariy" Stockrosor, Riddarsporrar, Malva och Lavendel har jag tänkt mig.
Ett fågelbad som vi har på vår tomt, nu är det inte så många fåglar som vågar sig dit, för vår katt Frasse går här och vaktar och brukar använda fågelbadet som vattenskål...
Vår lillstuga där vi har gjort en liten uteplats. Där sitter vi gärna på kvällarna och myser av kvällsolen. Inte riktigt färdigt piffat ännu fattas lite blommor, lyktor och annat småpiff, kommer snart...
♥Kram/Lotta♥

12 kommentarer:

  1. Så himla fint det blir!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  2. Fina bilder i er mysiga trädgård. Härligt att sitta i er hörna i kvällsolen. Jag skickade en mmsbild från Kalvön igår,underbar tur med båten. Visar bilder senare ikväll. Har du mms inlagt i din telefon så går det att öppna. Vi hörs innan onsdag:-)
    Kramis Susanne

    SvaraRadera
  3. Vad härligt det ser ut!! Och vad fint det blev med era plattor!!:-) Ha en kanondag, kram Sofia

    SvaraRadera
  4. Hej,
    Vad mysigt ni verkar ha det i trädgården.
    När vi gjorde iordning vår tomt planterade jag också stockrosor tillsammans med klängrosor. Det ångrar jag djupt idag. Min granne förvarnade mig, men jag lyssnade inte. Tyckte han var lite löjlig... Stockrosorna får "rost" på bladen och det har spridit sig på rosorna, det är så tråkigt. Jag har plockat bort alla stockrosor, fortfarande kommer det upp små sticklingar då och då. De skänker jag bort till vänner och bekanta som inte har rosor. Det är så trist för jag verkligen älskar dessa ståtliga blommor. Mina rosor är förstörda och nu överväger jag att gräva upp dem, byta jorden och plantera nytt. Rosorna får år efter år rost som jag inte blir av med... Hoppas du lyckas!!
    Kram Juliane

    SvaraRadera
  5. va fint det blev!Ni har verkligen en mysig trädgård
    Ha en bra dag Kram Anna

    SvaraRadera
  6. Så snygg stengången blir & vilken härlig trädgård ni har =).
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  7. Tack för titten...W är för tillfället väldigt pigg, Alvedon gör underverk!! jag hoppas att febern ger med sig snart...vilken härlig o fin trädgård ni verkar ha, fint med stenarna! Må så gott vännen! Kram Therese

    SvaraRadera
  8. Hej på dig bloggerskan... Det börjar att arta sig med stengången fiint...Vi får hoppas på lite mera värme...Vi får höras om Fredagen??
    kram från /sunkan

    SvaraRadera
  9. Vad fint det blev med plattorna. Har likadana.

    Kram Anne

    SvaraRadera
  10. Hej Lotta!
    Vad fint det blir med stengången!!
    Supermysig trädgård har ni oxå:)

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  11. Så nytt och fint vid plattorna, och fågelbadet ser jättefint ut. Fåglarna kanske passar på när katten är inne. Och vilken fin klänning jag såg här längre ner. Den ur VintageS-serien, den har inte jag sett förut, superfin.
    Banden till kronan är klippta lakansremsor och så köpte jag spetsband och blandade.
    Ha en skön helg
    Kram till dig
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Jag har förstått att du sett denna bloggen förut.. Vill tipsa om loppis i helgen - i dina trekter.
    http://inspirationivitt.blogspot.com/

    SvaraRadera