torsdag 28 juli 2011

Snart....

Ja! så fort gick 4 veckor på måndag är det dags att ta sig in i verkligheten igen.
Har varit i Lysekil i två veckor. sambon och de andra grabbarna har roat sig med fiske, så mycket Makrill har det blivit.
Nyttigt och väldigt gott!
Svärfar inspekterar fönsterbytet som har varit ett av sommarens projekt.
Ett annat pågående projekt är att vi håller på att bygga ettträdäck på baksidan av stugan. Kommer att bli perfekt för där har vi kvällssol. Plintarna är gjutna 16 stycken, detta kommer att bli stabilt!
En hel del turer med båten har det också blivit,
älskar detta lilla fiskeläger i norra Grundsund, där båten liggger. Nu är vi hemma igen! Känns skönt efter 2 veckors miljöombyte, nu tillbringar vi en hel del tid vid denna plats. Gillar min kabelvinda och dessa gamla slitna stolar. Efter stenmuren har vi lavendel som doftar underbart. Ha en fortsatt trevlig sommar! För än är det sommar kvar även om jag börjar jobba! Kram Lotta

4 kommentarer:

 1. Åhh, vilken underbar semesterkänsla bilderna förmedlar, grillos, blå himmel, blått hav... längtar... Kabelvindan är verkligen supersnygg som bord... Hoppas du får en fortsatt fin sommar!
  Kram
  Pia

  SvaraRadera
 2. Hejsan min vän!!!
  Fina bilder från er sommarstuga och du vet att jag är avis på kabelvindan...
  Vi ses snart igen med pyssel och jobb.
  Hoppas det går bra att jobba på skolan igen:-)
  Kramis Susanne

  SvaraRadera
 3. Hej Lotta! Förstår att ni har haft underbara sommardagar i stugan. Ibland skulle man önska att semestern varade lite till. Har själv bara haft fyra veckor semester och det känns lite lite.Ha det så bra och visst sommaren är ju inte över bara för att man börjar att jobba. Man får passa på att njuta av alla tillfällen. Kramen

  SvaraRadera
 4. Hallodär i sommarvärmen..Varmt att jobba men kvällarna är härliga oxå..Här packar vi tills imorgon behövs inte såå mycket för två nätter!?
  Vi kanske tar oss en kvällstur med båten?
  ha det bra kram..

  SvaraRadera