måndag 20 september 2010

Bilsemester del 3

Hej! Efter 6 härliga dagar vid Makarska rivieran
åkte vi vidare mot norra Kroatien och ön Krk. Färden gick sedan till Bratislava där bodde vi på detta "Botel" .
tyvärr hade vi inget vidare tur med vädret under våra dagar här, men sådan tur var, så var tjejen som jobbade i receptionen jätte trevlig så hon lånade ut paraplyn till oss.
Bratislava är en vacker stad med många fina byggnader och ett
härligt café och pub liv. Det var för att shoppa lite nytt till höstgarderoben som vi främst åkte till Bratislava. Här fanns gott om fina butiker och två riktigt stora supermoderna shoppingcenter, vi besökte ett av dem. Jag hade trott att priserna skulle vara lite lägre än i sverige, men det var ungefär lika... Tyvärr så blev det bara en glutt i från bilen av nästa storstad Prag.
Däremot så stannade vi en natt i Lubeck, liten mysig stad väl värt ett besök igen.
Här blev det en massa handlat inte kläder men...annat gott att förtära "ler".
Bilen var verkligen fullpackad när vi åter styrde kosan mot Sverige och vardagen.
Det har varit en otroligt härlig tripp och med många minnen i bagaget, är det nu dags för mig att återkomma till vardagen...
Efter en vecka hemma, kan jag bara konstatera "vardan" kommer snabbt...........
Men då gäller det att stanna upp och försöka att minnas och njuta av allt det roliga som man har varit med om, även om det kan vara svårt ibland.
Kram Lotta

3 kommentarer:

 1. Hej Jag har tittat på dina bilder från resan ! Härligt att resa o upptäcka nya platser ! Vår resa till Tyskland var också intressant blev guidade runt i Berlin o Potstam. Vi åkte även runt på Rugen. Hoppas att vi kan titta på varandras bilder någon dag ! Till helgen är det dax igen för ett 40++ kalas. Vi hade det både gott o kul hos dej! Ha en bra vecka. Jag får lära mej något litet nytt varje dag kram o sköt om dej

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med nya platser.Tack för restipset;)Titta gärna in till mig och se mitt höstpyssel jag gjort idag, av det underbara som bara hösten kan ge.Jag är supernöjd!

  SvaraRadera
 3. Hej Lotta!
  Vad kul att höra från dig igen, hoppas allt är bra:)

  Ha en trevlig kväll!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera