fredag 31 juli 2009

Jag drömmer...

Kaprifol är Bohusläns landskapsblomma. Regn regn! Nu får det väl ändå vara nog snart....! Vad glad jag är att vi hade tidig semester så att jag fick med av de vackra veckorna under vår vistelse i Härliga Bohuslän! Nu drömmer jag mig tillbaka till varma klippor och salta stänk...............!!!! Visst är det härligt att fantisera och drömma...En av många drömmar jag har, är att ha en segelbåt:) Nu har jag jobbat i en vecka, plikten kallar, så att säga, så här går inte att gå omkring och drömma! Fast, visst är väl drömmar till för att uppfyllas? eller hur.............?! Nu ska jag ha en mys kväll med godis och vin... imorgon blir det att åka på loppis. Även där kan man drömma och fantisera om vad man kan göra av de saker man hittar... Vad vore livet utan drömmar?! Hoppas att solen kikar fram snart, Ni ser, det är också något att drömma och längta efter.... Kraam Lotta!

onsdag 29 juli 2009

♥Liten blir stor♥

Grattis♥ Åren går fort! ett åt till har nu gått. För ett år sedan fyllde du 20, idag 21 Grattis gumman! Önskar dig en riktigt bra dag idag............! Tyvärr kan vi ju inte träffas när vi är så långt ifrån varandra. Bamse kramar Från mamma♥♥♥

måndag 27 juli 2009

Blommor!

När jag har varit borta en längre tid speciellt på sommaren är jag alltid lite spänd över hur ser det nu ut i trädgården?! Är den helt förvilldad mån tro? Nej, den här gången när jag kom hem, var den riktigt fin. Tänkte jag skulle visa er lite blommor som mötte mig och hälsade mig väkommen hem...! Rosenmalva lyste grant i rosa. Riddarsporrarna hade en härligt lysande blå färg Fariy rosorna var så söööta.... Min favorit lavendeln, växte vacker efter vår stenmur. Naturligtvis plockade jag genast in lite som nu hänger på tork... Snart dags för mig att ta mig till jobbet min första arbetsdag efter en lång härlig ledighet. Känns helt ok! Jag försöker att tänka positivt och att fylla mina dagar med glada tankar! Det är en märklig sak med livet, om du vägrar att acceptera något annat än det bästa så kommer du väldigt ofta att få det. W. Someneset Maugham Kram/Lotta

söndag 26 juli 2009

Hej igen!!!

Nu har jag haft semester och mest njutit av ledigheten och allt det vackra som finns runt omkring oss. Vi har tillbringat 3 veckor i vår stuga Västbris. När vi är där försöker vi i första hand att fånga dagen och vara så mycket vid havet som möjligt. Vi tar det lugnt och försöker släppa alla måsten. Vi prioriterar att bara vara och ta dagen som den kommer... Vilket ibland kan vara ganska så svårt när man samtidigt har idèer och vill så mycket:) Lite arbete blir det alltid ändå och det tycker vi är roligt bara att man håller det på en lagom nivå så att man inte känner sig stressad. På bilden som jag visar håller N och svärfar på att sätta in nya fönster i köket och gästrummet. Det var ett måste i och med att de andra var i mycket dåligt skick. Vi valde att sätta in fönster med spröjs vilket gjorde att vi förändrade utseendet på stugan, vi blev nöjda. Visar lite innefrån stugan köket och innanför har vi gästrummet. Som fick sig en liten omgång denna sommar. Jag målade taket och sängen vit. Köpte också lite nytt tyg i ljusblårutigt och sydde nya hissgardiner och lite förhängen till sängen. Vi tapetserade om där för ca 8 år sedan tapeten är vit och blårandig den får hänga med ett tag till tänkte jag.
En dag gjorde vi en utflykt till Bassholmen det är ett jättefint naturreservat. Där kan man bo i det fina huset jag visar det är ett vandrarhem. Mysigt är att det går hästar fritt där på sommarbete, man flottar över hästarna, (bara hingstar faktiskt) någon gång i maj på flottar dit. Där finns också får som går fritt och betar. Bassholmen är väl värt ett besök tycker jag... speciellt för Er som gillar vacker natur.
Naturligvis har det blivit en del salta bad speciellt för Ida som är en riktig fisk i vattnet. Det blev väl något dopp för mig med, tyvärr är jag en badkruka. Måste träna upp mig lite mer där "ler" gör nog mina vänner med och instämmer:)
Nu lider min semester emot de sista timmarna börjar nämligen på att jobba i morgon. Jag är nöjd! Vi hade turen att få med de två finaste veckorna på vår semester. Hoppas nu bara att vi får några riktigt varma och sköna dagar till denna sommar.
Själv ska jag fortsätta att njuta och dona lite här hemma i några veckor och naturligtvis kika runt hos Er andra, ska bli spännande. Efter en tids uppehåll ifrån bloggandet har jag nu
"lite abstinens"...
Ha en fortsatt härlig sommar och njut av varje dag!!!
Kram/Lotta!