tisdag 4 augusti 2009

En loppis runda...

Hej på Er i sommarsverige! Vet ni vaa!! I lördags drog jag och Helene/Hagagård på en liten loppisrunda...............! Kan ni tänka er, hux flux så dök Jenny med bloggen Kråkered upp. Vad trevligt det var att träffa dig rara Jenny. Vi började genast på att prata och det hade varit trevligt att få bubbla en stund till, men det blir kanske fler gånger... som Jenny har vägarna förbi då får vi ordna en liten bloggträff vettja...! Några loppis fynd som jag fick med mig hem i från loppiset i Storfors. En söt liten karamellburk, kommer alltid till användning. Köpte också en virkad filt, den passar perfekt som skydd i min favoritfåtölj. I den fåtöljen brukar jag krypa upp när jag ska läsa en tidning (gissa vilken: kan det vara en inredningstidning mån tro?!) Några broderade fina örngott fick också följa med hem, sådana har man alltid användning för. Vår färd gick sedan vidare till ett ställe som heter Lunedet det ligger lite utanför Karlskoga. Där åt vi lite lunch i solskenet och bara myste... Oj oj oj vilken tur vi hade för där fanns det tydligen två stycken loppisbodar och en butik som både hade nya och gamla saker. I det ena loppiset hittade jag den söta gräddkannan och sockerskålen i från Gustavsberg Blå blom, den äldre varianten, något som jag kikat efter en tid. Jag betalade bara 100 kr alltså ett fynd!!! Sedan gjorde jag ett fynd till zinkvattenkannan för 40 kr "ler" vilken tur man har ibland. Förra veckan var jag riktigt kreativ och gjorde några saker i betong, det ska jag visa er i mitt nästa inlägg! Kram /Lotta!

5 kommentarer:

 1. Vad skoj att träffa söta Jenny! Läste om er 'dejt' på hennes blogg oxå...ja världen är bra liten ibland *ler* Kramis Sofia

  SvaraRadera
 2. Hi, hi vad roligt att springa på Jenny =)Och vilka fina fynd du gjorde sen! Men du, vad duktig du är på att gjuta ...jättesöta små hjärtan =)Ha det gott! Kram Lina

  SvaraRadera
 3. Oj, vilka fina saker du handlat!!!
  Jag förstår inte var alla springer på så bra loppisar?
  Jag tycker att jag har letat hela sommaren landet runt, men icke...
  Men vad skoj att springa på Jenny, och att ni kände igen varandra,,

  Ha så gott,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 4. Hej goa Lotta!
  Det var så kul att träffa dig o Helene där i Storfors!! Hade vi inte varit på väg hemåt o inte "gubben" varit med;) så hade jag kunnat stå där o prata med er hela dagen!
  Ja, vi får ha en liten bloggträff nästa gång vi åker upp till Värmland:)

  Men du vilka fynd du gjorde där i Lunedet!! En sån där fin zinkkanna för bara 40kr?? I Storfors fanns det ju en men den skulle de ha 150kr för..

  Ha en jättebra dag Vännen,

  Kramis Jenny

  SvaraRadera
 5. Vilka fynd du hittade på loppisar, det är alltid kul.
  Som sagt jag och Åsa hade gärna träffat Jenny också, kanske en bloggträff någon gång...
  Kram Susanne

  SvaraRadera