torsdag 18 november 2010

Hej på Er!

Här är full fart med att förbereda för helgens julmarknad på Norrgården i Kristinehamn som Susanne och jag ska vara med på.
Ibland kan man ju undra vad man håller på med, har jag tid med detta?
Japp! det är så roligt och det ger så mycket positiv energi tillbaka.
Visst kommer det stunder då man tvekar och tänker herre gud vad håller jag på med, finns det någon människa som vill köpa det som vi gör...
Ja, tydligen får man peppa sig med då. För beställningarna ramlar in och det är så kul!!!"
Dessa söta tyghjärtan i madrasstyg kommer att finnas till försäljning i både beige och rött på söndag.
hoppas vi ses och kika gärna in till vår blogg Drömmar & ting där kan ni se lite av vad vi gör.
Lotta
Ha det gött kram Lotta

måndag 8 november 2010

Pyssel inför jul!

Hej svejs!!
Helgen har jag bla ägnat åt att plocka ris och göra kransar. Nu hade jag lite extra tur för när jag och min syster tog oss en skogspromenad i fredags så hittade vi en massa nedtagna granar. Perfekt för man får ju inte bryta grenar...
Så vi bestämde oss direkt för att nu plockar vi med oss så mycket ris vi bara kan. Sedan var det bara till att börja tillverka stommar.
Vi blev riktigt nöjda! Vi blandade sedan i lite enris. Nu återstår lite dekoration funderar på apelsinskivor och kanel, vad tror ni? Eller har ni några andra förslag, tar tacksamt emot.
Susanne och jag ska vara med på julmarknad i Lungsund nu på lördag då kommer vi bla att sälja dessa kransar.
Kramar Lotta!

tisdag 2 november 2010

Badrummet

Hej!
Ni kanske minns att vi håller på att renovera vårat badrum.
Vi började som sagt i våras, sedan har det stått still under sommaren och under hösten ett tag. För att vi har valt att göra en del andra saker istället.
Men nu är vi på G igen.
Gipsskivorna är satta, skruvarna spacklade, nu är det dags för att sätta tapeten som ska sättas upp på gipsskivorna innan det är dags för att sätta kaklet, jag längtar....
Tänkte att ni ska få följa med på slutkampen av vår renovering av badrummet. Vi har valt kakel och klinkers, köpt badkar, tvättställ och lampor, ska visa er snart.
Men är ute efter en liten kristall krona som vi ska ha i taket, tar tacksamt emot tips om någon av er har sett någon fin sådan någonstans.
Ha en trevlig dag kram Lotta